Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Seværdigheder

En måde at komme tættere ind på livet af Gambia på er ved at benytte en lokalguide. Du genkender de officielle lokalguider på uniformen med mærket OTG. Alle hoteller har nogle lokalguider, som de anbefaler, men hvis du er i tvivl, anbefaler vi, at du spørger personalet i receptionen. Ønsker du at besøge markedet i Banjul eller i Serrekunda på egen hånd, anbefaler vi, at du benytter en lokalguide, da han el. hun kan holde alle de selvudnævnte "guider" væk. En lokalguide kan desuden hjælpe dig med at få rimelige priser på markederne.

Disse guider er uddannet af regeringen og arbejder lovligt. De er rigtig dygtige og kender landet godt, På gaden er der mange privatpersoner, som gerne stiller op som guide, men vi anbefaler dig at være forsigtig med at benytte private guider fra gaden. 

Det er en god idé at benytte en officiel turistguide, hvis du begiver dig ud på egen hånd. Lokalguiderne befinder sig uden for de fleste hoteller, og det er billigt at benytte dem.

Prisen for en lokalguide er 400 GMD for en halv dag og 800 GMD for en hel dag eller lad hjertet bestemme, hvor meget du vil betale!