Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

A taste of Africa - onsdag-torsdag og fredag-lørdag

Oplev det enestående Afrika på en todagesudflugt 250 kilometer langs med Gambiafloden.

Vil du opleve så meget som muligt af Gambia i løbet af din ferie, så skal du følge med på vores todagesudflugt til Georgetown. Her kan du opleve dyreliv, natur og det lokale hverdagsliv og blive revet med af afrikanske rytmer.

Vi starter tidligt og tager færgen fra Banjul over til Barra, som ligger på den sydlige side af Gambiafloden. Herfra begiver vi os videre til Georgetown langs 250 kilometer af Gambiafloden. Undervejs stopper vi ved markedet i Farafenni og besøger stencirklerne i Wassu og får mere at vide om deres historie.

Derefter sejler vi i båd i cirka fire timer det sidste stykke til Georgetown. Her slapper vi af, og hvis vi er heldige, får vi flodheste, krokodiller, aber og forskellige fuglearter at se ved floden mod en baggrund af smuk natur, mens solen går ned.

Nattens indkvartering foregår i en enkel og traditionel safarilejr. Her er ingen elektricitet. Værelserne er derfor udrustede med olielamper. Her er desuden toiletter og brusere (ikke varmt vand). Om aftenen serveres der fælles middag ved flodbredden.

Efter morgenmaden dag to begiver vi os i en lille båd over til Georgetown, hvor vi besøger det gamle slavehus og ser nogle af de gamle kolonibygninger. På vejen tilbage kører vi over en nybygget bro i nærheden af Georgetown og siden videre langs sydkysten til Tendaba Camp, hvor vi spiser frokost. I løbet af dagen besøger vi også en gambisk familie for at se, hvordan de bor og lever.

I prisen indgår:
Bustur og indkvartering i en enkel safarilejr samt måltider.

I prisen indgår ikke:
Drikkepenge til chauffør og lokalguide samt drikkevarer.

Mad og drikke:
Frokost og middag dag 1 samt morgenmad og frokost dag 2.

Tid:
To dage, fra ca. kl. 7 til næste dag kl. 17.

Udflugtsledelse:
Svensk- eller engelsktalende guide.

Husk at medbringe:
Myggemiddel, en lommelygte og en langærmet bluse og lange bukser til om aftenen. Solhat/kasket og solcreme anbefales til flodturen.

Pris:
Voksen 7600 GMD/ Barn 3800 GMD