Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Banjul med marked - tirsdag og lørdag

Lær Banjul at kende!
Vi ser de mest berømte seværdigheder og besøger det store marked, inden vi runder af med fælles frokost.

For at du skal få en god start på ferien og lettere kan orientere dig i de forskellige områder, anbefaler vi, at du tager med på vores byrundtur i hovedstaden Banjul og omegn. Vi kommer bl.a. forbi byen Serrekunda, som virkelig syder af liv. 

Dagens hovedmål er Banjul. Her besøger vi Nationalmuseet, der har interessante samlinger fra både den gamle og den nye vestafrikanske kultur samt gambiske kulturskatte.

Vi fortsætter til byens centrum, Albert Market, som bliver det første rigtige møde med Afrika og alle de fremmede lugte, lyde og farver. Markedet er det største i Gambia og har et stort udvalg af varer. Vi anbefaler absolut, at du prutter om priserne!

Vi sætter herefter kurs mod området, hvor Atlanterhavet og Gambiafloden mødes, og her skal vi spise en god frokost med udsigt ud over floden. 

På vejen tilbage stopper vi ved Arch22, et monument, som præsidenten lod bygge efter kuppet i 1994. 

Dette er en udflugt, hvor du på en god og interessant måde kan lære landet, menneskene og den anderledes kultur at kende.

I prisen indgår:
Bustur, skandinavisktalende guide, frokost samt entré til museet og Arch22.

Mad og drikke: 
Frokost indgår. Drikkevarer  kan købes til. 

Tid:
Halvdagsudflugt, ca. kl. 11.15-17.

Udflugtsledelse:
Skandinavisktalende guide.

Øvrigt: 
Udflugten gennemføres lige efter velkomstmødet.

Pris:
Voksen 2400 GMD/ Barn 1200 GMD