Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Bush og Beach Safari - torsdag & fredag

Tag med på en spændende udflugt og oplev den gambiske hverdag og det afrikanske landskab fra store åbne og terrængående lastbiler. En interessant heldagsudflugt med tid til eftertanke, og hvor du får mulighed for at opleve de store kontraster mellem Danmark og Gambia.

Første stop bliver på det lokale marked i Serrakunda, hvor vi sammen med guiden går en tur gennem menneskemyldret. Vi stifter bekendtskab med den gambiske skole for at se, hvordan det gambiske skolesystem fungerer, og der vil også være mulighed for at sidde på en gambisk skolebænk for en stund.

Du får også chancen for at smage på den lokale drik palmevin hos Uncle Jon og hans familie. Frokosten serveres på en af Gambias fineste strande, Sanyang-stranden. Du bliver budt på en gambisk buffet med en blanding af lokale og internationale retter. Her er der også tid til en forfriskende dukkert i havet og noget godt at drikke på stranden. 

På tilbagevejen besøger vi museet i Tanji, inden vi til slut gør ophold i selve fiskerbyen Tanji, hvor flere spændende fiskearter fra Atlanterhavet bliver læsset af, og vi får også byens fiskerøgeri at se.

I prisen indgår: 
Bustur, guide, frokost og entré til museet.

Mad og drikke:
Frokost indgår. Drikkevarer kan købes til. 

Tid:
Heldagsudflugt, ca. kl. 8-16.

Udflugtsledelse:
Engelsktalende guide.

Husk at medbringe: 
En flaske med vand (mindst 1½ liter), praktisk tøj samt bekvemme sko eller solide sandaler, solcreme, badetøj, kamera og kontanter og evt. gaver såsom kuglepenne/blyanter og bøger til skolen.

Øvrigt:
Obs! Denne udflugt anbefales ikke til personer med hofte-/rygproblemer eller til gravide.

Pris:
Voksen 3500 GMD/ Barn 1750 GMD