Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Makasutu, Den hellige skov - onsdag

En tur til Gambias hellige jungle, hvor vi også padler i mangroven for at opleve natur og fugleliv. Frokost indgår. 

Tag med til Gambias hellige jungle. Lokalbefolkningen anser junglen for at være besjælet, fordi der kommer mærkelige lyde fra den, og der sker mærkelige ting her. I en lille gambisk båd, en såkaldt pirog, glider vi lydløst frem gennem mangroven og får samtidig en smagsprøve på Gambias enestående natur og fugleliv. 

Junglen omslutter os helt, mens vi vandrer frem langs stien. Ofte får vi et glimt af aber og bavianer, og vi ser mægtige træer, som tårner sig op foran os i svimlende højder. 

Længere fremme på stien kommer vi til Marabouten, dvs. den hellige mand.

Han tager din hånd og spår din fremtid.  I udkanten af dette naturreservat har man opført en naturlig og hyggelig base for arbejderne i reservatet. Her spiser vi en velsmagende gambisk frokost, inden vi vender tilbage til hotellerne.

Mad og drikke:
Frokost indgår. Drikkevarer kan købes til.  

Tid:
Lang halvdagsudflugt, kl. 8-15.

Udflugtsledelse:
Svensktalende guide.

Husk at medbringe: 
En flaske med vand (mindst 1½ liter), praktisk og solidt tøj samt bekvemme sko eller stabile sandaler, solcreme, kamera og kontanter (til vand og 100 GMD til Marabouten, hvis du ønsker at blive spået).

Pris:
Voksen 3300 GMD/ Barn 1650 GMD