Rejsemålet er lukket for sæsonen. Lige før sæsonen starter igen, vil vi opdatere siden med information om udflugter, træffetider m.m.

Seværdige Senegal - lørdag-søndag

Oplev Vestafrikas flora og fauna på vores todagesudflugt.

Vestafrika opleves bedst på grænsen mellem Gambia og Senegal. De to lande har meget at byde på, men netop når man krydser grænsen, finder man noget meget unikt. Derfor tilbyder vi nu muligheden for at besøge nærliggende Senegal, hvor du kan opleve den lokale flora og fauna i anderledes omgivelser. 

Første dag begiver vi os til Banjul tidligt om morgenen. Målet er at krydse Gambiaflodens udmunding, så vi kan komme tættere på Senegal og de seværdigheder, der er lige på den anden side af grænsen. Når vi har krydset floden med færge og fået overstået grænseformaliteterne, befinder vi os på vej mod Toubakouta i Senegal. I byen går livet sin vante gang, og vi oplever lokalbefolkningen, når de går i skole, bevæger sig rundt i trafikken, tager på marked og arbejder i landbruget. Tæt på byen ligger floden Saloums delta, som er blevet kendt for sin variation i flora og fauna. Her er det muligt at se flere af Vestafrikas 450 fuglearter, mens vi sejler i båd gennem deltaet. Hver fugl og plante har unikke farver og kan fange interessen hos de fleste. Ved deltaet ligger vores hotel, som består af hytter i moderne, afrikansk stil. Her overnatter vi og får serveret en lækker middag om aftenen.

Den følgende dag starter relativt tidligt. Vi skal til Fathala naturreservat. I Vestafrika forsvandt de større og mest kendte dyrearter for mange år siden, men i løbet af de seneste år har man arbejdet intenst med at genintroducere flere af dem i forskellige reservater. Det er lykkedes Fathala at skabe de rette omgivelser, og derfor trives giraffer, flere antilopearter og næsehorn i dette område. Man kan aldrig garantere noget, når man er på "jagt" efter dyreoplevelser, men de lokale guider har stor erfaring med at lokalisere og udpege dem i reservatet. Det kommer forhåbentlig os til gode, så vi kan tage flere gode billeder. Det er i hvert fald dagens mål. 

Efter turen i reservatet begiver vi os sydpå mod færgeturen tilbage over Gambiafloden og vores hoteller syd for Banjul.

I prisen indgår:
Bustur, færge, entré til parken, sejltur, hotel og visse måltider. For indkvartering på eget værelse kommer der et tillæg oven i prisen.

I prisen indgår ikke:
Drikkepenge til chaufføren og lokalguiden samt øvrige drikkepenge.

Mad og drikke:
Dag 1: Frokost og middag. Dag 2: Morgenmad og frokostpicnic.

Tid:
2 dage, ca. kl. 6.30 til næste dag kl. 15-17.

Udflugtsledelse: 
Engelsktalende guide.

Vigtig information: 
Du skal medbringe dit pas, som vises ved grænsen. Vaccinationskort er obligatorisk ved indrejse til Senegal.

Øvrigt:  
I perioden oktober-november er der efter regnperioden højt græs i parken. Det reducerer chancerne for at se dyr. I denne periode anbefaler vi, at du har lange bukser og en langærmet bluse på under udflugten for at undgå insektbid.

Pris:
Voksen 16000 GMD/ Barn 8000 GMD